A1.8 - Enebolig Villabyen, Vestnes kr 0,00

TypeVilla Størrelse 151.00 Tomte størrelse 887.00 Carport 1 Soverom 0 Bad 2

Hustypen A1 er en innholdsrik enebolig over to plan i skrånet terreng med fantastisk kveldssol og utsikt over Flatevågen og Vestnes, og har en stor terrasse på 36kvm.

Boligen inneholder 3 soverom samt mulighet for å sette inn et ekstra soverom oppe og redusere stuen i 2. etasje. 2 stuer med utgang til terrasser på begge plan, samt åpen kjøkkenløsning. Det er et bad i begge etasjene.  

Enkel carport er inkludert og inneholder en isolert sportsbod. 

Huset leveres malingsklart innvendig, men kjøper har anledning til å påvirke utforming og materialvalg etter avtale. Kjøper kan velge om man ønsker å ha kjøkken/stue løsning i 1. eller 2. etasje kostnadsfritt.

Boligene oppføres etter gjeldende tekniske krav «Tek 10» med strenge krav til isolasjon og varmegjennvinning. Boligene er energieffektive og vil ha lave kostnader til oppvarming.

Boligfeltet inneholder to lekeplasser og har kort vei til både skole, barnehage og idrettsplass som gjør dette ideelt for barnefamilier. Boligfeltet får gangvei til eksisterende byggefelt noe som gir skolebarn en sikker og skjermet skolevei.

Kjøper kan påvirke valg av kjøkkeninnredning, parkett, fliser på bad, baderomsplater på vaskerom, kontakt oss for mer informasjon om hvordan du kan tilpasse din nye bolig.

lig.