B1.4 - Enebolig i rekke i en etasje Villabyen, Vestnes kr 0,00

Type Størrelse 128.00 Tomte størrelse 406.00 Carport 1 Soverom Bad 2

Hustypen B1 er en innholdsrik enebolig i rekke over to plan, i skrånet terreng med fantastisk kveldssol og utsikt over Flatevågen og Vestnes.

Huset består av 3 soverom med mulighet for et fjerde, 2 stuer og åpen kjøkkenløsning. I begge etasjene finnes terrasse med utgang fra stue, samt bad i begge etasjene. Boligen har carport med en lukket sportsbod. 

Huset leveres nøkkelferdig, men kjøper har anledning til å påvirke utforming og materialvalg etter avtale. Kjøper kan velge om man ønsker å ha kjøkken/stue løsning i 1. eller 2. etasje kostnadsfritt.

Boligene oppføres etter gjeldende tekniske krav «Tek 10» med strenge krav til isolasjon og varmegjennvinning. Boligene er energieffektive og vil ha lave kostnader til oppvarming.

Boligfeltet inneholder to lekeplasser og har kort vei til både skole, barnehage og idrettsplass som gjør dette ideelt for barnefamilier. Boligfeltet får gangvei til eksisterende byggefelt noe som gir skolebarn en sikker og skjermet skolevei.

Kjøper kan påvirke valg av kjøkkeninnredning, parkett, fliser på bad, baderomsplater på vaskerom, kontakt oss for mer informasjon om hvordan du kan tilpasse din nye bolig.